Политика

У Литвина такое горе, что лучше не переводить

8 февраля 2012 19:31

"ЗАЯВА
Голови Верховної Ради України В.М.Литвина
 
Ганебний характер оприлюдненої інформації про начебто оборудки у стінах Верховної Ради, пов´язані з перекупкою депутатів, лягають незмивною плямою не лише на Верховну Раду, а й на Україну, виставляють її на посміховище серед світу.
 
У зв´язку з цим я доручив Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України негайно розпочати комітетське розслідування цієї події, терміново провести публічне засідання за участю всіх причетних осіб.
 
Водночас мною направлено Подання Генеральному прокурору України з пропозицією провести всебічне розслідування, дати необхідні оцінки та, у разі встановлення достовірності фактів, вжити вичерпних заходів щодо всіх причетних осіб.
 
Безсоромні розбори між людьми, які пройшли до парламенту в лавах однієї політичної сили і працювали в одній фракції, примусили б Іуду корчитися, червоніти з сорому та заздрощів від атмосфери в українському політикумі.
 
Напередодні виборів вважаю за необхідне привернути увагу українського суспільства до того, як з часів Іуди виросли ціни та впала мораль, а також застерегти людей від такого «народного» представництва на майбутнє".
 
Напомним, сегодня нардеп Роман Забзалюк заявил, что никогда не выходил из "Батькивщины", а членом депутатской группы "Реформы ради будущего" стал, чтобы провести депутатское расследование, доказать и пресечь провокации против оппозиции. При этом он продемонстрировал аудиозаписи, на которых слышны голоса, похожие на Забзалюка и лидера группы Реформы ради будущего Игоря Рыбакова. В ходе разговора Забзалюку предложили деньги за его переход и его деятельность против Батькивщины: "За продажу своей совести предлагаются бешеные деньги. Речь идет о сумме в размере $500 тыс. сразу, потом ежемесячная зарплата 20-25 тысяч, плюс надбавки за активную ложь против оппозиции". Политик заявил, что получил $450 тыс.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling