Харьков

Более 500 депутатов требуют у прокурора закрыть "дело Авакова"

29 марта 2012 09:58

Депутаты различных уровней, избранные от партии "Батькивщина", требуют от прокурора Харьковской области закрыть т.н. "дело Авакова", прекратив преследование политика.

 
Как сообщила "Главному" глава фракции "Батькивщины" в областном совете Людмила Белова, открытое письмо прокурору подписали более 500 депутатов местных советов Харьковской области различных уровней.
 
 
Відкрите звернення
до прокурора Харківської області
Тюріна Геннадія Євгеновича
депутатів місцевих рад усіх рівнів, обраних від політичної партії
“ВО “Батьківщина” в Харківській обласній
 
Шановний Геннадію Євгеновичу!
 
Ми, депутати місцевих рад усіх рівнів, обрані від політичної партії “ВО “Батьківщина”  у Харківській області, переконані в тому, що карна справа відносно Авакова Арсена Борисовича за фактом перевищення ним влади та службових повноважень, порушена прокуратурою Харківської області 26 січня 2012 р., не має достатньої правової основи і носить політично вмотивований характер.
 
Ми вважаємо, що метою таких дій правоохоронних органів є недопущення А.Б.Авакова, одного з найбільш авторитетних регіональних опозиційних політиків, до участі в 2012 р. у виборах до Верховної ради України.
 
Пане прокуроре!
 
Ми переконані в політичній мотивованості порушеної карної справи і в черговий раз наполягаємо на її терміновому закритті.
 
Ми вимагаємо від Вас  об'єктивного, неупередженого та справедливого рішення цієї справи, яке покладе край політичному переслідуванню Авакова Арсена Борисовича.
 
Депутати місцевих рад усіх рівнів,
обрані від політичної партії “ВО “Батьківщина”  у Харківській області


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling